Hoe werken verkeersregelaars?

Hoe werken Verkeersregelaars nodig? Verkeerservice Zuid Holland ?

verkeersregelaars

Sinds de jaren zestig bestaan er verkeersregelaars in het Verenigd Koninkrijk. Ze werken samen met de politie om parkeerregels en verkeersmanagement te handhaven. Ze werden voor het eerst voorgesteld door Athelstan Popkess, die het idee van een verkeersregelaar uit een Zuid-Afrikaans plan aanpaste. Maar hoe werkt een verkeersregelaar? Hier zijn enkele dingen om te overwegen. Dit zijn de belangrijkste verantwoordelijkheden van verkeersregelaars.

Over het algemeen werken verkeersregelaars bij lokale politiediensten of particuliere bedrijven. Particuliere verkeersregelaars kunnen rekenen op een hoger startsalaris en bonussen. Typische werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur. Sommige banen vereisen extra diensten in het weekend of in de avonduren. Ongeacht de locatie werken verkeersregelaars vaak in kleine teams of paren. Ook krijgen ze regelmatig trainingen en zullen ze een standaard DBS-check moeten ondergaan, die uitgestelde veroordelingen eruit filtert.

Sommige films zijn voorzien van verkeersregelaars. Een van de bekendste is The World Is Not Enough, waarin James Bond twee verkeersregelaars doordrenkt met een Q-Boat-stunt. Het was een populaire scène en het bioscooppubliek brulde. In de film speelt Lenny Henry de volgende Doctor, die Cybermen ontwijkt met een in het wiel geklemde TARDIS en een Disintegrator Ray. Ondertussen jagen de hoofdrolspelers in de Britse serie The Piglet Files hun doelwit achterna met een in het wiel geklemd busje.

Een ander belangrijk punt zijn uniformen. Het zou handig zijn als de verkeersregelaars uniformen zouden dragen. Misschien de hon. meneer zou hier in zijn antwoord op het debat op in kunnen gaan. Het belangrijkste punt is echter dat elke maatregel die het gewone karwei van de politie wegneemt, welkom is. Vooral als het politieagenten van een van hun zwaarste banen verlost, zou dat een zegen zijn. En hij kan misschien de kwestie van uniformen aanpakken.

Klik door naar de website: https://verkeerservicezuidholland.nl/