PowerApps

Hoe PowerApps uw bedrijf kunnen helpen

PowerApps is een verzameling apps, tools, connectoren en databaseplatforms die een snelle applicatie-ontwikkelomgeving bieden voor het bouwen van apps op maat voor zakelijke behoeften.

Met PowerApps kan uw bedrijf snel aangepaste bedrijfstoepassingen ontwikkelen die rechtstreeks verbinding maken met de gegevens van uw bedrijf die zijn opgeslagen in de lokale database van het bedrijf (Common Data Services for Apps of MS SQL Server Express) of bij verschillende gegevensbronnen van derden. Met PowerApps kunt u de functionaliteit van uw app eenvoudig integreren in uw bestaande bedrijfssoftware.

PowerApps zorgt ook voor eenvoudige integratie met verschillende andere gegevensbronnen, zoals ERP-systemen, MSSQL-databases en zelfs XML.

Bovendien is PowerApps ontworpen met verschillende geavanceerde functies om uw werk sneller te maken. Het is gemakkelijk om uw gegevens te beheren, uw eigen extensies ervoor te bouwen en er gegevens uit op te slaan en op te halen, wat helpt bij het verminderen van de tijd en kosten van gegevensintegratie en -beheer.

PowerApps wordt ook geleverd met een geavanceerde set functies om uw bedrijf mee te laten groeien met uw applicatieontwikkelingsomgeving. Er zijn verschillende geavanceerde rapportagefuncties waarmee uw gebruikers snel kunnen zien wat voor soort acties hebben plaatsgevonden om hun ervaring met uw bedrijf te verbeteren. Geavanceerde rapportage geeft u ook de mogelijkheid om uw bedrijfsprestaties te volgen in termen van verkoop, conversiepercentages, enz. PowerApps biedt ook de mogelijkheid om uw zakelijke transacties te volgen en te analyseren en u gedetailleerde informatie te verstrekken over het succes en de mislukkingen die zijn opgetreden tijdens het maken van uw app.

PowerApps helpt u niet alleen bij het maken van een krachtige bedrijfstoepassingstool, maar ook bij het ontwikkelen van een rijke bedrijfsdatabase voor uw apps.

U kunt de PowerApps-database gebruiken om de informatie van uw klanten, klanten, contacten, producten enz. Op te slaan. Dit maakt de database van uw bedrijf robuuster en flexibeler, waardoor u kunt profiteren van alle gegevens van verschillende applicaties van derden en bedrijfstoepassingen. zonder voor hen een complexe, op maat gemaakte database te hoeven implementeren. De PowerApps-database stelt uw klanten ook in staat om hun contactgegevens en adresgeschiedenis in een handig formaat op te slaan, zodat u een effectief contactbeheer en marketingcampagne kunt voeren.

Met PowerApps kan uw bedrijf gebruik maken van geïntegreerde software van bedrijfskwaliteit, met name voor het beheren van de gegevensstroom, zodat uw applicaties soepel en met maximale nauwkeurigheid en beveiliging werken. Uw bedrijf kan volledig profiteren van nieuwe functies zoals Microsoft Dynamics GP, Microsoft Outlook, Dynamics CRM, Dynamics Access, Microsoft Sharepoint, SQL Server, Excel, Access en andere zakelijke toepassingen waarmee uw apps kunnen worden geïntegreerd met de rest van de bedrijfssoftware, waarmee u maximale zichtbaarheid krijgt van uw bedrijfsinformatie. Uw bedrijf kan ook gebruik maken van aangepaste integratieservices waarmee u gemakkelijker verbinding kunt maken en gemakkelijker kunt werken met gegevensbronnen van derden.

Uw bedrijf zal kunnen profiteren van de voordelen van een gestroomlijnd en veilig applicatieontwikkelingsproces, dat helpt om dure IT-kosten te vermijden die u anders hadden kunnen beletten de nieuwste applicaties en applicatieplatforms te gebruiken. Met behulp van PowerApps kan uw bedrijf ook profiteren van de allernieuwste technologie, zoals cloudtechnologieën, die helpen om uw applicaties online aanwezig te maken, evenals veiligere servers en applicaties die worden gebruikt om betere prestaties en grotere schaalbaarheid.

meer informatie: https://puurict.nl/