travelers notebook

De Midori notebook is gewoon een all-in-one-notebook

De Midori notebook is gewoon een all-in-one-notebook met een klein metalen of plastic sleeve, die kan ofwel een notebook of een CD. In het eenvoudigste, de Midori Reizen Notebook is een alles-in-een lederen case met een verstelbare metalen of plastic bandje voor het houden van notebooks, een verstelbare magnetische band voor het houden van het sluiten en een grote, doorzichtige plastic lus om op te hangen op een pagina (vergelijkbaar met het lint vaak krijg je in de meeste notebooks).

Er zijn twee versies van de Midori Reizen Notebook: de standaard en de Pro versie. Beide zijn in wezen hetzelfde en zijn vrij goedkoop (hoewel het Standaard model niet voorzien van een zaak). De belangrijkste verschillen tussen de twee zijn in de maten en de manier waarop ze zijn aangesloten. Standaard modellen maken gebruik van een metaal, Velcro strap en zijn iets steviger is dan de Pro modellen die gebruik maken van de standaard metalen of plastic bandjes.

De Reizen Notebooks verschillen in de Standaard modellen zijn gemaakt met een zachte, gladde buitenkant, de Pro-Reizen-Notebooks hebben een hardere afwerking. De Reizen Notebooks verschillen ook in dat het Standaard model niet hebben van een transparant deksel, in tegenstelling tot de Pro en de Reizen Notebooks.

Een ander verschil in de Reizen Notebooks is dat het Standaard model heeft een rubberen, heldere beschermende hoes die ervoor zorgt dat de notebook tegen krassen of deuken.

Overwegende dat de Reizen Notebooks hebben een harde, vlakke deksel dat geeft geen krassen op het notebook.

Daarnaast zijn er nog een aantal andere verschillen in de Reis-Notebooks, met inbegrip van hoe goed de notebooks zijn geschikt voor de notebook opslagcapaciteit en hoe gemakkelijk het is om te verwijderen van de draagbeugel. Beide modellen past op alle notebooks, met een maximum van tien centimeter hoogte, maar als je met een grotere notebook, zoals een desktop-of laptop is het wellicht beter om te kiezen voor het Reizen Notebooks.

De Midori notebooks hebben een interessante twist, echter. U kunt ook de aankoop van aparte reis koffers en reizen cases, die u koppelt aan uw notebook. Deze tassen hebben een klep aan de voorkant met de Travel Bag, en die vervolgens te koppelen aan de voorzijde van de notebook, en zij hebben zakken voor het opslaan van de notebook computer.

De reistas is voorzien van een klep in de top waar u kunt uw notebook computer binnenkant, en een flap aan de zijkanten, zodat u kunt uw notebook in de reistas. Een rits in het midden van de reistas kunt u naar uw favoriete documenten en de Travel Bag kan gebruikt worden als een over-the-shoulder bag, maar zal niet toestaan dat de reistas te raken van de notebook, of andere dingen.

De Travel Bag komt ook met ritssluiting zakken aan de zijkanten en de bovenkant, zodat je je spullen bij elkaar terwijl het niet hoeft te maken over het verliezen van hen. Op de bodem van de Travel Bag is een ritssluiting voor uw USB data kabel, alsook twee grote zakken met ritssluiting. op de zijkanten, die zijn geweldig voor het houden van andere artikelen zoals pennen, potloden of andere kleine accessoires. handig.

Hoewel er veel overeenkomsten tussen de reistas en de notebook, de Travel Bag heeft ook zijn eigen unieke eigenschappen. Bijvoorbeeld, de reistas heeft een zak voor het opbergen van uw mobiele telefoon en de hoofdtelefoon.

Home